Ελλαδα

«Σημειωτόν» οι οδηγοί σε Κηφισό, Αττική οδό, Παραλιακή & Κατεχάκη

Πολύ έντονη η κίνηση στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας.

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό και άλλους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής - Αναλυτικά πού είναι «κολλημένοι» οι οδηγοί.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι Λαχαναγορά του Ρέντη.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό από τον Γέρακα και από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι την έξοδο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Δύσκολο και το ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Φιλαδέλφειας μέχρι την έξοδο στην Αθηνών-Λαμίας.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί προς τα Διυλιστήρια και στην είσοδο από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής μέχρι την οδό Μαρκόνι. Επίσης στη Λεωφόρο Σχιστού στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο καθώς και από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Δύσκολη η Λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα μεταξύ Ψυχικού και Πανόρμου και η κάθοδος Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού μέχρι και το Ερρίκος Ντυνάν.

Πολύ αυξημένη η Παλαιολόγου από Χαλάνδρι προς τα Σίδερα.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από Λαγουμιτζή έως Διάκου και στην Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα.

Κίνηση - Δείτε πού είναι κολλημένοι οι οδηγοί