Ελλαδα

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος έσπαγε στο ξύλο την αδερφή μου»

«Η αδερφή μου είναι αθώα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάτρα
Ρούλα Πισπιρίγκου © Εurokinissi

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απόλυτα σίγουρη για την αθωότητα της αδερφής της που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της εμφανίστηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απόλυτα σίγουρη για την αθωότητα της αδερφής της, Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, εμφανίστηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Η αδερφή μου είναι αθώα» τόνισε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα σε ερώτηση για το τι στάση θα κρατήσει αν αποδειχθεί η ενοχή της, η Δήμητρα Πισπιρίγκου ανέφερε πως «δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, επομένως δεν μπορώ να κάνω εικασίες, γιατί δεν είναι αλήθεια».

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ανέφερε πως έχει μιλήσει με την αδερφή της και πως «το θέμα αυτήν τη στιγμή και η έννοια μας και της Ρούλας είναι να αποδείξουμε ότι είναι αθώα και να βρούμε πως χορηγήθηκε αυτό το σκεύασμα στο παιδί». 

Την ίδια ώρα οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 12:00 το μεσημέρι θα κληθεί να απολογηθεί για όσα την κατηγορούν, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε. 

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα για να ανευρεθεί η πορεία της κεταμίνης, θανατηφόρα δόση της οποίας χορηγήθηκε στο 9χρονο παιδί. Η δόση που χορηγήθηκε στο παιδί επέφερε το θάνατο το πολύ σε 20 λεπτά. Το διάστημα αυτό, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που ελήφθησαν στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας ο μόνος άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με το παιδί ήταν η μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου. Καθοριστικές για την σύλληψη της 33χρονης ήταν οι καταθέσεις τριών ατόμων, φυσικά του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη αλλά και μιας νοσηλεύτριας στο Παίδων και ενός καρδιολόγου στο Ωνάσειο. Τα στοιχεία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να είναι συντριπτικά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.