Ελλαδα

Πάτρα: Πώς αντέδρασε ο πατέρας μετά την ποινική δίωξη εις βάρος της συζύγου του

Οργισμένη η πρώην πεθερά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πισπιρίγκου, συγκέντρωση
Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της Πισπιρίγκου λίγο μετά τη σύλληψη της © eurokinissi

Ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, δηλώνει άγνοια για την ποινική δίωξη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε: «Πριν, που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω. Τώρα δεν ξέρω τι να σας πω. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω».

«Από κανέναν, είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή», απάντησε ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, στην ερώτηση για το αν είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την Αστυνομία προς τη Ρούλα Πισπιρίγκου ή προς τον ίδιο. Επίσης, έδωσε αρνητική απάντηση στην ερώτηση για το αν του έχει ζητηθεί να μεταβεί στην Αθήνα.

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί έξω από το σπίτι κατηγορούμενης και η οργή ξεχειλίζει. Ανάμεσα σε όσους παρευρέθηκαν εκεί ήταν κι η πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα των τριών κοριτσιών, όπου ξέσπασε εναντίον του: «Είμαι πάρα πολύ συγκλονισμένη, κράταγα μια μικρή ελπίδα ότι ίσως δεν είναι αυτή η υπεύθυνη για τον φόνο των παιδιών. Νιώθω ως μητέρα αποτυχημένη που δεν έκανα αυτό που πρέπει για τη δικαίωση του παιδιού μου πριν δέκα χρόνια ίσως σήμερα να ζούσαν τα τρία παιδιά. Λυπάμαι πάρα πολύ. Ζητάω από τον Μάνο να βγει τώρα να τοποθετηθεί, να μας εξηγήσει ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, να σπέρνει παιδιά, να τα αφήνει στο έλεος, να πληγώνει γυναίκες, ψυχές και να φεύγει; Ποιος είναι ο ρόλος του σε αυτή τη ζωή;»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.