Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 53χρονος που βίαζε 13χρονη

Τι είπε στην απολογία του ο δράστης - Τα στοιχεία του στη δημοσιότητα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτός είναι ο 53χρονος που βίαζε την 14χρονη κόρη της συντρόφου του
Ο 53χρονος που βίαζε την 14χρονη κόρη της συντρόφου του © ΕΛ.ΑΣ.

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 53χρονος που βίαζε την 13χρονη κόρη της σύντροφό του - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 53χρονου που βίαζε την 13χρονη κόρη της συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του 53χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανήλικου παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, παρουσίαση πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα σε ανήλικο τον οποίο τον έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει έστω και προσωρινά κατ’ εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για τον: ΜΑΣΙΟ Απόστολο του Κωνσταντίνου και της Φωτεινής , γεν. 1969 στη Θεσσαλονίκη.

Αυτός είναι ο 53χρονος που βίαζε την 14χρονη κόρη της συντρόφου του
Ο 53χρονος που βίαζε την 14χρονη κόρη της συντρόφου του © ΕΛ.ΑΣ.

Ο 53χρονος που βίαζε την 14χρονη κόρη της συντρόφου του
Ο 53χρονος που βίαζε την 14χρονη κόρη της συντρόφου του © ΕΛ.ΑΣ.

Ο 53χρονος που βίαζε την 14χρονη κόρη της συντρόφου του
Αυτός είναι ο 53χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την 14χρονη κόρη του © ΕΛ.ΑΣ.

Θεσσαλονίκη: Τι είπε στην απολογία του ο 53χρονος που βίαζε την 13χρονη

Ο 53χρονος ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 13χρονη κόρη της συντρόφου του και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, κατά την οποία ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του.

Κατά την απολογία του, ο 53χρονος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την 13χρονη, χωρίς να ασκήσει βία, και ζήτησε συγγνώμη ενώ αρνήθηκε ότι την απείλησε. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας ο καθ’ ομολογίαν δράστης, από τον Νοέμβριο του 2020 έως και 14 Μαρτίου 2022, οπότε και η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τα όσα της συνέβαιναν σε γυναίκες εκπαιδευτικούς του σχολικού της περιβάλλοντος, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του από την ηλικία των 12 χρόνων έως και των 14άρων, απειλώντας την ότι θα χώριζε τη μητέρα της που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που αφορά σε γενετήσιες πράξεις, βιασμό και απειλή κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης, συνέλαβαν τον 53χρονο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.