Ελλαδα

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Άνοιξε η Αθηνών - Λαμίας για τα φορτηγά

Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Κεντρική Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χιόνια στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας
Χιόνια στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας © EUROKINISSI/ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Άνοιξε για τα φορτηγά η Αθηνών – Λαμίας. Πού χρειάζονται αλυσίδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αποφασίστηκε, κατόπιν εισήγησης των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, η άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων σε τμήματα της Αθηνών-Λαμίας.

Συγκεκριμένα αίρεται η απαγόρευση που είχε επιβληθεί σε παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής).

Επιπρόσθετα, όπως επισημαίνει η ΓΑΔΑ, η κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα, διεξάγεται κανονικά.

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Κεντρική Ελλάδα

Με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία από την 12η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Αράχοβας-Επταλόφου και από τη διασταύρωσή της προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (θέση Κελάρια) και στην Επαρχιακή Οδό Αναλήψεως-Κυριακίου στη Βοιωτία.

Στην Εύβοια με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Βουτά-Ροβιών, στην επαρχιακή οδό Βουτά-Παπάδων και στην επαρχιακή οδό Δρυμώνα-Κερασιάς.

Στην Ευρυτανία είναι αναγκαίες οι αλυσίδες στις εξής οδούς: Στην Παλαιά Εθνική Οδό Καρπενησίου-Λαμίας (Ράχη Τυμφρηστού). Στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου - Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου, από την 1η χ/θ έως την 15η χ/θ. Στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου-Φουρνά-Καρδίτσας, από τη 12η χ/θ θέση «Βράχος», μέχρι τα όρια με το Νομό Καρδίτσας, θέση «Ζαχαράκι».

Στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου-Κρικέλλου-Δομνίστας, από την 6η χ/θ έως την 42η χ/θ. Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Προυσού-Αγρινίου, από την 35η χ/θ θέση «Αραποκέφαλα» έως την 45η χ/θ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.