- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Νέο podcast «Blue is the new green» με την Αθηναΐδα Νέγκα
Είναι η θάλασσα μια ανεξάντλητη πηγή τροφής; Αναστασία Μήλιου, Δημήτρης Γρηγοράκης, Λευτέρης Λαζάρου και Μιχάλης Μανουσάκης, απαντούν.
Blue is the new green: Το podcast της Αθηναΐδας Νέγκα στο pod.gr - Δεύτερο επεισόδιο με τίτλο "Υπάρχει αρκετό ψάρι για όλους;"
Στην Ελλάδα η θάλασσα είναι πηγή ζωής, πηγή ενέργειας. Στο podcast "Blue is the new Green" σε συνεργασία με την Αθηναϊδα Νέγκα την ανακαλύπτουμε, την προστατεύουμε, την κάνουμε πρωταγωνιστή.
To 2o επεισόδιο του podcast "Blue is the New Green" με τίτλο "Υπάρχει αρκετό ψάρι για όλους;" μπορείτε να το ακούσετε εδώ:
Είναι η θάλασσα μια ανεξάντλητη πηγή τροφής; Μπορούμε να τρώμε όλα τα ψάρια και τα θαλασσινά; Ποιος ορίζει τι επιτρέπεται και τι όχι; Τι ψάρια βρίσκουν οι ψαράδες σήμερα στα ανοιχτά; Ποια είναι τα ψάρια-εισβολείς που πρέπει να καταναλώνουμε για να βοηθήσουμε το θαλάσσιο οικοσύστημα; Ποια η θρεπτική αξία μιας διατροφής βασισμένης στα ψάρια;
H Αναστασία Μήλιου, υδροβιολόγος & Διευθύντρια Έρευνας στο ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, ο Δημήτρης Γρηγοράκης, Κλινικός διαιτολόγος & διατροφολόγος, ο σεφ και ειδικός στα ψάρια, Λευτέρης Λαζάρου, και ο Μιχάλης Μανουσάκης, ψαράς από τους Φούρνους, μας δίνουν όλες τις απαντήσεις.
Εδώ και 50 χρόνια, η #MotorOilHellas δημιουργεί και προσφέρει, δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.