

Τα κρούσματα σήμερα, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι με κορωνοϊό στις ΜΕΘ, στη νέα ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.
Τα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022. Στην ανακοίνωση του για τον κορωνοϊό και την πανδημία στην Ελλάδα αναφέρονται επίσης οι εισαγωγές στα νοσοκομεία, οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι με Covid-19 στις ΜΕΘ.
Τα κρούσματα σήμερα Τετάρτη (26/01) - Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.848.223 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 381 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.372 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
To RT για την επικράτεια βάσει των κρουσμάτων εκτιμάται σε 0.95 (95% ΔΕ: 0.86 – 1.05)
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 115, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 22.970 θάνατοι. Το 95.0% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 646 (60.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 82.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 518 (80.19%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 128 (19.81%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.993 ασθενείς.
Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 395 (ημερήσια μεταβολή -8.56%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 462 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 35 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς
Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών θα ενημερωθούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία για το άνοιγμα της πλατφόρμας
Το φαινόμενο φαίνεται να οφείλεται πιθανότατα σε φυσικά αίτια
Ο κατηγορούμενος εξετάστηκε από τον Κορυδαλλό
Ο νομικός σύμβουλος της Εθνικής Πινακοθήκης, κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, δήλωσε ότι οι δύο πίνακες που παρουσιάστηκαν σε αναρτήσεις και τηλεοπτικά ρεπορτάζ δεν εκτέθηκαν ποτέ στην Πινακοθήκη
Η μητέρα έδειξε ως δολοφόνο την κόρη - «Μου κατέστρεψε τη ζωή», λέει η 23χρονη
Θα μείνουμε στο βολικό για πολλούς σήμερα και θα αγνοήσουμε την παρακμή και τη συρρίκνωσή μας που με μαθηματική βεβαιότητα έρχεται αύριο;
Με ευαισθησία και ανταπόκριση στις ανάγκες της κοινωνίας και στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η LAMDA Development προχώρησε άμεσα σε δράσεις αποκατάστασης και ασφάλειας της Πεντέλης.
«Ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε. Μου είπε "ντροπή σου που έχεις φίλο τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον στηρίζεις"»
Έκκληση από την οικογένειά του
Του έγινε τρεις φορές ΚΑΡΠΑ
Γιατί να θέλουμε οι μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας να είναι αντικοινωνικοί ωχαδερφιστές πανηγυρτζήδες που απαιτούν δικαιώματα απαλλαγμένα από κάθε υποχρέωση;
Τον τράβηξε έξω από το βαν και τον ξυλοκόπησε
Πότε θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας
Είχαν έρθει στη χώρα μας για το ματς με την Εθνική Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.