Ελλαδα

Κριάρι σκότωσε γυναίκα στη Μεσσηνία: Οργή των συγγενών της

Κάνουν λόγο για εγκληματική ανευθυνότητα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κριάρι σκότωσε 64χρονη γυναίκα στη Μεσσηνία: Οργή των συγγενών της - «Η γυναίκα θα ζούσε αν ήταν δεμένο».

Θανατηφόρα επίθεση δέχτηκε μία 64χρονη γυναίκα από κριάρι στο Μουζάκι Τριφυλίας το μεσημέρι της Παρασκευής, 7 Ιανουαρίου.  

Η γυναίκα, όπως συνήθιζε, είχε πάει στο κτήμα της για να ταΐσει τα ζώα, που διατηρούσε. Κάποια στιγμή δέχθηκε επίθεση από το κριάρι που βρισκόταν σε διπλανό οικόπεδο. Το κριάρι την έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της, να χτυπήσει σε πέτρα και να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Μόλις το περιστατικό έγινε αντιληπτό ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων, καθώς και ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Πύλου.

Όταν έφτασαν δυστυχώς η γυναίκα είχε καταλήξει.

 

Κριάρι σκότωσε γυναίκα στη Μεσσηνία: Οργή των συγγενών της

Σύμφωνα με δηλώσεις του γαμπρού της στο Mega ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μία σειρά από χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και στο υπόλοιπο σώμα. Οι πρώτοι συγγενείς που έφτασαν στο κτήμα βρήκαν τη γυναίκα αναίσθητη μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

Οι συγγενείς της άτυχης 64χρονης εμφανίζονται αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά. Κάνουν λόγο για εγκληματική ανευθυνότητα καθώς όπως λένε εάν το κριάρι ήταν δεμένο η γυναίκα τώρα θα ζούσε. 

Σημειώνεται πως πριν από έξι μήνες στο ίδιο χωριό είχε σημειωθεί και πάλι επίθεση από κριάρι που είχε ξεφύγει από ένα μαντρί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις