Κρούσματα κορωνοϊού: Σε τεχνικό πρόβλημα οφείλεται η καθυστέρηση
Αναμένεται να αντιμετωπιστεί σύντομα


Ένα τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΕΟΔΥ έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της ανακοίνωσης των σημερινών κρουσμάτων.
Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα της ημέρας, που έχουν καθυστερήσει λόγω τεχνικού προβλήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ένα τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΕΟΔΥ έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της ανακοίνωσης των σημερινών κρουσμάτων. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το πρόβλημα σύντομα θα έχει αποκατασταθεί.
Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι τα ήδη υφιστάμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού παρατείνονται για μια εβδομάδα. Ειδικότερα, μετά την εισήγηση για παράταση των μέτρων από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με την οποία τα μέτρα θα ισχύουν μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2022.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022, ανακοινώθηκαν 32.694 κρούσματα και 80 θάνατοι, ενώ διασωληνωμένοι νοσηλεύονταν 640 ασθενείς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης
Ανησυχία για την ασφάλεια των πτήσεων - Τι κατέγραψε θερμική κάμερα
Ανοίγει την 1η Απριλίου η πλατφόρμα για τις δηλώσεις καθαρισμού
«Καμία δεν είπε ότι προσπάθησε να τη βιάσει», είπε ο συνήγορος του ηθοποιού
Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν στο πόδι για να τον ακινητοποιήσουν
Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε δέντρο
«Ένας σεισμός σαν της Μιανμάρ δε μπορεί να γίνει οπουδήποτε» σημειώνει ο καθηγητής
Ποιες περιοχές θα πλήξουν από αύριο Δευτέρα
Ο δεύτερος οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος
Τρεις νέες δικογραφίες για την υπόθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.