Ελλαδα

Αρναούτογλου: Συννεφιές με ενισχυμένους βοριάδες την Πέμπτη

Στην ανατολική και στη νότια Ελλάδα οι βροχές δεν αποκλείεται να έχουν έντονο χαρακτήρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Συννεφιές με ενισχυμένους βοριάδες την Πέμπτη (video)
Καιρός (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Ενισχυμένους βοριάδες θα έχουμε το επόμενο 24ωρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας και κυρίως στο Αιγαίο σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ενισχυμένους βοριάδες θα έχουμε το επόμενο 24ωρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας και κυρίως στο Αιγαίο. Αυτοί οι βοριάδες θα συνδυάζονται και με αρκετή συννεφιά σε αρκετές περιοχές η οποία όμως δεν θα δώσει παντού φαινόμενα όπως έγινε σήμερα Τρίτη.

Η Αττική θα συνεχίσει να έχει συννεφιά με κάποιες τοπικές ασθενείς βροχές, ενώ πιο δυνατές θα σημειωθούν στα ανατολικά τμήματα του νομού μετά το μεσημέρι. Προς το βράδυ θα επηρεαστεί σχεδόν ολόκληρος ο νομός από μπόρες και βροχές πρόσκαιρου όμως χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν ενισχυμένοι στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία θα έχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας συννεφιά κατά διαστήματα με κάποια μικροανοίγματα. Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει στην νοτιοανατολική Χαλκιδική. Ο βοριάς στα ανοιχτά δεν αποκλείεται να φτάσει τα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 6 με 13 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 29/12/2021 | ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.