- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πάτρα: Σύλληψη προπονητή μποξ για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονης
Τι κατήγγειλε η ανήλικη αθλήτρια


Στην Πάτρα συνελήφθη προπονητής μποξ για τη σεξουαλική παρενόχληση σε 14χρονη αθλήτριά του μέσα στο γυμναστήριο.
Προπονητής μποξ στην Πάτρα συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη αθλήτριά του. Ο 47χρονος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το tempo24.news, η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/12) τη στιγμή που η ανήλικη είχε μείνει μόνη της με τον προπονητή της και ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης αθλήτριας, τη θώπευσε και τις έκανε άσεμνες χειρονομίες. Όταν πήγε η μητέρα της να την πάρει από τον αθλητικό σύλλογο kick boxing, η 14χρονη μίλησε για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε. Μητέρα και κόρη κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.
Χθες το βράδυ η Αστυνομία μετά από αναζητήσεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πέρασε χειροπέδες στον 47χρονο γνωστή προπονητή. Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή, και μέχρι τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο 42 πυροσβέστες - Πρόκειται για δύσβατο σημείο
Φέρονται να έχουν αποκομίσει κέρδη από την πώληση αρχαίων αντικειμένων στο εξωτερικό
«Ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες για μόρφωση και ευημερία σε κάθε πολίτη, χωρίς αποκλεισμούς»
Η ακτινογραφία της τραγωδίας όπως διατυπώθηκε στην εισαγγελική πρόταση
«Αόριστη η εισαγγελική πρόταση, θα την αντικρούσουμε»
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
Για βροχές, κρύο και χιόνια κάνει λόγο ο μετεωρολόγος
Ο απολογισμός έργου και άμεσοι στόχοι του σωματείου
Το χρονικό του συμβάντος
Για ποιους ζήτησε απαλλαγή
Τι υποστήριξε στην αγόρευσή της
«Είναι τέχνη του διαβόλου», πρόσθεσε μεταξύ άλλων
Θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοσή του
Δείτε τον χάρτη με τα «κόκκινα» σημεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.