- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Θ. Δημάδης: «Νέα καταδίκη για το σύστημα Νίκου Παππά και ΣΥΡΙΖΑ»
Ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού, Γ. Χριστοφορίδης, κρίθηκε ένοχος
![62224-137655.jpg 62224-137655.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/62224-137655.jpg)
![Νίκος Παππάς Νίκος Παππάς](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2021/12/21/nikos-pappas.jpg)
Ο Θάνος Δημάδης θα λάβει αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον Γ. Χριστοφορίδη, στένο συνεργάτη του Νίκου Παππά. Η νέα δικαίωση στο «περούκα - γκέιτ».
Νέα δικαίωση για τον Θάνο Δημάδη στην πολύκροτη υπόθεση «περούκα-γκέιτ». Το Ειρηνοδικείο Αθηνών αποφάσισε ο Γ. Χριστοφορίδης, στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, να καταβάλει το ποσό των 10.000 ευρώ στον Θάνο Δημάδη για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη ο δημοσιογράφος.
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη εξετάζεται στην Ολομέλεια της Βουλής το αίτημα για την άρση ασυλίας του Νίκου Παππά, μετά τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του ο Θάνος Δημάδης για το «περούκα-γκέιτ».
Όπως έχει γίνει γνωστό, η κοινοβουλευτική επιτροπή δεοντολογίας έχει εισηγηθεί την άρση ασυλίας του Νίκου Παππά.
Τι δήλωσε ο Θάνος Δημάδης μετά τη «νέα καταδίκη για το σύστημα Νίκου Παππά-ΣΥΡΙΖΑ»
«Η Ελληνική Δικαιοσύνη μίλησε. Νέα καταδίκη για το σύστημα Νίκου Παππά-ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργών του. Με νέα απόφασή της η Ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε ξανά, για δεύτερη φορά, τον μετακλητό υπάλληλο από το "ΧΩΝΙ", Γ. Χριστοφορίδη για την συντονισμένη επιχείρηση σπίλωσης του ονόματός μου την οποία ομολόγησε ότι εκτέλεσε με εντολή του ίδιου του Νίκου Παππά.
» Η νέα καταδίκη και ομολογία του συνεργού του κ. Παππά ότι η απόπειρα επαγγελματικής και προσωπικής εξολόθρευσής μου ήταν κατ' εντολή Παππά-ΣΥΡΙΖΑ, καθιστά ηθικό καθήκον των μελών της Ολομέλειας να επικυρώσουν την Τετάρτη με την ψήφο τους την άρση της ασυλίας του κ. Νίκου Παππά για βρεθεί κι αυτός, όπως οι συνεργοί του, ενώπιον της Δικαιοσύνης.
» Ο ελληνικός λαός απαιτεί ισονομία για όλους και δεν έχει δώσει καμία εξουσιοδότηση στον κ. Παππά να θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω των νόμων. Αν ο κ. Παππάς πιστεύει πράγματι ότι είναι αθώος στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει από τη νέα μήνυσή μου, ποια η ανάγκη να κρύβεται για δεύτερη φορά πίσω από ασυλίες; Υπάρχει αθώος που επικαλείται ασυλία για να αποφύγει να δικαστεί;» αναφέρει στη δήλωσή του ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης. Ακολουθεί η απόφαση από το Ειρηνοδικείο Αθηνών:
![dimadis-katadiki-pappa.jpg dimadis-katadiki-pappa.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/dimadis-katadiki-pappa.jpg)
![dimadis-katadiki-pappa-2.jpg dimadis-katadiki-pappa-2.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/dimadis-katadiki-pappa-2.jpg)
![dimadis-katadiki-pappa-3.jpg dimadis-katadiki-pappa-3.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/dimadis-katadiki-pappa-3.jpg)
![dimadis-katadiki-pappa-4.jpg dimadis-katadiki-pappa-4.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/dimadis-katadiki-pappa-4.jpg)
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κλειστά σχολεία έως 21 Φεβρουαρίου
Προ των πυλών η Τσικνοπέμπτη
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Η νέα πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Παραμένει το σενάριο ενός τεκτονικού σεισμού της τάξης των 6 Ρίχτερ
Καλούνται εκ νέου για κατάθεση
Δείτε αναλυτικά τα σημεία και τις ώρες
«Οι κρίσεις αυτού του είδους αυξάνουν τον κίνδυνο ψυχικών επιπτώσεων»
Σταθερή αξία η Πάτρα - Οι προτιμήσεις των ταξιδιωτών
Μειώνεται η συχνότητα της σεισμικής δραστηριότητας
Ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένονται τις επόμενες ώρες
Ο δεύτερος που καταγράφεται σήμερα στην ίδια περιοχή
Τι επισημαίνει σε ανάρτησή της η καθηγήτρια Γεωλογίας του ΕΚΠΑ
Λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού
Σε ποιες περιοχές αναμένονται ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.