Μοϊντίνης: O μπόντι μπίλντερ μιλά για τη μάχη με τον κορωνοϊό
Δύο μήνες στη ΜΕΘ - Έχασε 42 κιλά
Κορωνοϊός: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μπόντι μπίλντιγκ, Βασίλης Μοϊντίνης, έμεινε δύο μήνες διασωληνωμένος και έχασε 42 κιλά.
O παγκόσμιος πρωταθλητής του μπόντι μπίλντιγκ, Βασίλης Μοϊντίνης, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό και τη μάχη που έδωσε για δύο μήνες στη ΜΕΘ, χάνοντας 42 κιλά. Ο αθλητής έμεινε διασωληνωμένος για περίπου δύο μήνες και όπως είπε, σήμερα ζυγίζει μόλις 62.
Αν και έχει αποσωληνωθεί εδώ και αρκετούς μήνες, εξομολογήθηκε πώς έχει ακόμα πρόβλημα στην κίνηση και στην αναπνοή, «έχω ακόμη υπολείμματα στους πνεύμονες μου, αυτό είναι που σου αφήνει ο κορωνοϊός όπως μου λέει η πνευμονολόγος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Ο Βασίλης Μοϊντίνης σημείωσε πως «δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ, καθώς είχα κάνει ένα χειρουργείο. Νόσησα στις 27 Μαΐου και είχα ραντεβού για το εμβόλιο στις 2 Ιουνίου. Πρέπει όλοι να κάνουμε το εμβόλιο».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στις Σέρρες
Τι να προσέξετε στις αγορές και στην αποθήκευση των τροφίμων
Πληρότητες που ξεπερνούν το 80% για ταξίδια του εξωτερικού
Αρνητικό το φυσικό ισοζύγιο πληθυσμού το 2024
Αναλυτικός οδηγός από το σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»
Η κορυφαία μεσόφωνος της ΕΛΣ απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών
Η εκτίμηση του κόστους για το γιορτινό τραπέζι
Η κίνησή του ήταν αυθόρμητη, αλλά με ουσιαστικό συμβολισμό, είπε
«Παράδειγμα ότι και οι μικρές κοινότητες μπορούν να τολμήσουν ριζικές αλλαγές και να χτίσουν ένα βιώσιμο μέλλον»
Κρίσιμη σύσκεψη στις Σέρρες το μεσημέρι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.