Ελλαδα

Το σκίτσο του Αρκά για την 28η Οκτωβρίου 1940

Το μήνυμα του σκιτσογράφου για την επέτειο από το ΟΧΙ στους Ιταλούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αρκάς έφτιαξε σκίτσο για την 28η Οκτωβρίου 2021, με την «Πέμπτη» και τον «Οκτώβριο» σε πρώτο πλάνο με την ελληνική σημαία
Ο Αρκάς έφτιαξε σκίτσο για την 28η Οκτωβρίου 2021, με την «Πέμπτη» και τον «Οκτώβριο» σε πρώτο πλάνο με την ελληνική σημαία © Arkas - The Original Page/Facebook

Ο Αρκάς δημοσιεύει σκίτσο για την 28η Οκτωβρίου 1940, με τον «Οκτώβριο» να κρατά την ελληνική σημαία και την «Πέμπτη» να φωνάζει «Ζήτω».

Ο Αρκάς δημιουργεί σκίτσο για την 28η Οκτωβρίου 1940. Το σκίτσο του Αρκά για την εθνική επέτειο από το ιστορικό ΟΧΙ στους Ιταλούς το 1940 δημοσιεύτηκε στο Facebook.

Σε αυτό ο Αρκάς παρουσιάζει τον μήνα «Οκτώβριο» να κουνά μια μεγάλη ελληνική σημαία. Δίπλα του βρίσκεται η ημέρα «Πέμπτη», η οποία κρατά μια μικρότερη γαλανόλευκη, φωνάζοντας «Ζήτω».

Ο Αρκάς, στο σκίτσο του για την 28η Οκτωβρίου 1940, δεν χάνει την ευκαιρία να πει και μια «Καλημέρα» σε όσους επισκέπτονται την επίσημη σελίδα του στο Facebook. Υπενθυμίζεται ότι ο σκιτσογράφος είχε καλωσορίσει τον Οκτώβριο με απολαυστικό σκίτσο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.