Ελλαδα

Στις 6 Οκτωβρίου ο νέος γύρος διερευνητικών επαφών Αθήνας-Άγκυρας

Ο προηγούμενος γύρος είχε διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 16 Μαρτίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργείο Εξωτερικών © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στις 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο νέος γύρος διερευνητικών επαφών Αθήνας - Άγκυρας.

Στις 6 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στην Άγκυρα ο 63ος γύρος των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Να σημειωθεί πως ο προηγούμενος γύρος είχε διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 16 Μαρτίου. Τότε, την ελληνική πλευρά εκπροσώπησαν ο πρέσβης ε.τ., Παύλος Αποστολίδης, ο πρέσβης, Αλέξανδρος Κουγιού, και η διευθύντρια του γραφείου του γ.γ. του υπουργείου Εξωτερικών, Ιφιγένεια Καναρά, ενώ την τουρκική πλευρά εκπροσώπησαν ο μόνιμος υφυπουργός, Σεντάτ Ονάλ, ο διευθυντής αεροναυτιλιακών του υπουργείου Εξωτερικών, Τσαγατάι Ερτσιγές και ο Μπαρίς Καλκαβάν.

Στον 63ο γύρο από ελληνικής πλευράς, στη σύνθεση της ομάδας παραμένει μόνο ο πρέσβης Παύλος Αποστολίδης,  καθώς θα αντικατασταθούν τόσο ο πρέσβης Αλέξανδρος Κουγιού όσο και η διπλωμάτης Ιφιγένεια Καναρά, από τον Θεοχάρη Λαλάκο, που είναι ο γενικός διευθυντής Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ, αλλά και η Ευαγγελία Γραμματίκα που είναι η διευθύντρια του γραφείου του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.