- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Επίθεση με βιτριόλι-Δικηγόρος Ιωάννας: Πιθανό να υπάρχει συνεργός
«Ο σχεδιασμός δείχνει έναν ή και περισσότερους συνεργούς»
Επίθεση με βιτριόλι - Δικηγόρος Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει συνεργός».
«Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει συνεργός» της 36χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, πριν από 16 μήνες στην Καλλιθέα, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος της Ιωάννας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.
Όπως είπε ο ίδιος, η παρακολούθηση και ο σχεδιασμός της επίθεσης, για περισσότερο από έναν χρόνο, δεν θα μπορούσε να γίνει από ένα άτομο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπήρχε ένας ή και περισσότεροι συνεργοί της 36χρονης κατηγορούμενης. Ο κ. Αλεξανδρής χαρακτήρισε «προσβολή» στη Δικαιοσύνη την απουσία της κατηγορούμενης, ενώ άφησε αιχμές για την κίνηση της υπεράσπισης να εξαιρέσει τρεις γυναίκες από τους ενόρκους.
Επίθεση με Βιτριόλι: Η υπεράσπιση ζήτησε να εξαιρεθούν οι γυναίκες ένορκοι
Νωρίτερα, ο κ. Αλεξανδρής αποκάλυψε ότι ο Σάκης Κεχαγιόγλου, δικηγόρος της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι, ζήτησε να εξαιρεθούν από τη δίκη οι τρεις γυναίκες που κληρώθηκαν ως ένορκοι.
«Η υπεράσπιση προτίμησε άνδρες ενόρκους και εξαίρεσε τις γυναίκες», ανέφερε χαρακτηριστικά o Νίκος Αλεξανδρής. «Άνθρωποι που ήθελαν να προστατέψουν την Ιωάννα της είπαν να μην βρεθεί στο δικαστήριο», επεσήμανε ενώ σχολιάζοντας την επιλογή της κατηγορούμενης να μην εμφανιστεί, είπε χαρακτηριστικά:
«Σκεφτείτε τι χαρακτήρα δείχνει, ήταν ασέβεια». «Η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να μιλήσει στην κατηγορούμενη. Όποτε αποφασίσει να εμφανιστεί η κατηγορούμενη στο δικαστήριο, η Ιωάννα θα είναι εκεί για να την αντιμετωπίσει».
«Η οικογένεια με σεμνότητα και ταπεινότητα περιμένει την δικαιοσύνη. Οι γονείς έχουν χωριστεί αφού η μητέρα μένει με την κόρη της και ο πατέρας στο χωριό», είπε.
«Απογοήτευση και οργή» είναι τα συναισθήματα των γονιών «που δεν εμφανίστηκε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο», συμπλήρωσε ο Νίκος Αλεξανδρής.
Σημειώνεται ότι και ο πρόεδρος του δικαστηρίου είναι άνδρας.
Επίθεση με βιτριόλι: Στις 30 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη
Στις 30 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκησυνεχιστεί η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, μετά από πρόταση του εισαγγελέα έδρας, Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη. Το δικαστήριο, αφού ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα η παθούσα για να δηλώσει τα στοιχεία της, διέκοψε τη δίκη αποδεχόμενο την εισαγγελική πρόταση.
Ο κ. Μαστραντωνάκης ζήτησε να διακοπεί η διαδικασία ώστε να γίνει αναδιάταξη της σειράς των μαρτύρων και πριν απ’ όλους να εξεταστεί το θύμα, το οποίο στον κατάλογο ήταν πέμπτο στη σειρά.
«Η υπόθεση αυτή λογικά θα διαρκέσει για να αποδειχθεί η αλήθεια που πρέπει από αυτήν τη διαδικασία να λάμψει. Να προτάξουμε σήμερα τις υπόλοιπες υποθέσεις ώστε το επόμενο διάστημα να μην έχουμε κάτι να μας εμποδίζει και να ασχοληθούμε με αυτήν την υπόθεση», είπε ο εισαγγελικός λειτουργός.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκπαιδευτικές δράσεις για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στις 24 Δεκεμβρίου
Τι δείχνουν οι τάσεις για τον καιρό των γιορτών
Με κάρτες Mastercard, κινητό τηλέφωνο ή φορητή συσκευή
Αφορά τη μη προσκόμιση του βίντεο από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης
Απομακρύνονται τα ...«Πασχούγεννα»
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ παρακολούθησε το παιχνίδι με τη Χάποελ από τις θέσεις δίπλα στο παρκέ
Ο καθηγητής Γλωσσολογίας θέτει το ερώτημα: «Μπορούμε να βλέπουμε μέσα από τις λέξεις;»
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και που θα μεταφερθούν
«Η διαγραφή μου από το ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο θετικό που προέκυψε από αυτό το ζήτημα»
«Ακόμα νιώθω ότι είμαστε μαζί - Είναι γύρω μου και μου λέει τα δικά του»
Η ΕΥΔΑΠ εισηγείται από το 2026 διπλασιασμό παγίων
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στις Σέρρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.