

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στη περιοχή των Αμπελοκήπων και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κοντά στον Άρειο Πάγο με έναν βαριά τραυματία.
Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς ένας άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συγκεκριμένα στον Άρειο Πάγο.
Σύμφωνα με το ertnews.gr υπάρχει ένας τραυματίας ο οποίος είναι ομογενής από τη Ρωσία, γύρω στα 30. Παραμένουν αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.
Αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό του σημείου όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί στους Αμπελόκηπους, δίπλα στον Άρειο Πάγο, ξεκινώντας τη συλλογή στοιχείων.
Πρώτες εικόνες από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί
Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου ένας 30χρονος ομογενής από τη Ρωσία δέχτηκε πυροβολισμούς έξω από το ΙΚΑ.


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δημοσιογράφος πέθανε σε ηλικία 59 ετών
Σε ηλικία 63 ετών - Συμμετείχε σε σειρά ληστειών, απαγωγών και αποδράσεων
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποσύνδεσης από τη μηχανική υποστήριξη
Που έπεσε το μεγαλύτερο ύψος βροχής
Το περιστατικό συνέβη όταν μια 72χρονη υποβάλλονταν σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση
Έκκληση για βοήθεια από την οικογένειά της
Στο «κόκκινο» Κηφισός και Αττική Οδός
Μάχη για τη ζωή του δίνει στο Ρίο το μικρό αγοράκι
Ποιο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Τα ποτήρια είχαν βάρος περίπου 73 κιλά σε συνολικά 9 δίσκους
Η πρόγνωση και οι χάρτες του Meteo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.