Ελλαδα

Νίκος Οικονομόπουλος: Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Του χορηγήθηκε οξυγόνο υψηλής ροής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Οικονομόπουλος (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Ο τραγουδιστής αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό
Νίκος Οικονομόπουλος (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Ο τραγουδιστής αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό © Νίκος Οικονομόπουλος Official YouTube Channel

Ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και την προσεχή Δευτέρα οι γιατροί αποφασίζουν για το εξιτήριό του.

Παραμένει στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο ανεμβολίαστος Νίκος Οικονομόπουλος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής διαγνώστηκε με κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς η υγεία του παρουσίασε επιπλοκές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του έχει βελτιωθεί, ωστόσο οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να του χορηγήσουν οξυγόνο υψηλής ροής.

Από την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, το απόγευμα, ο πυρετός του έχει πέσει. Εφόσον δεν υπάρξει κάποια επιδείνωση, οι γιατροί θα αποφασίσουν την προσεχή Δευτέρα πότε ο Νίκος Οικονόπουλος θα πάρει εξιτήριο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.