Ελλαδα

Εξαδάκτυλος: Οι πολίτες να εμβολιαστούν εντός Σεπτεμβρίου

Ανησυχία για την αύξηση των διασωληνωμένων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εμβόλιο
Εμβόλιο © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Εξαδάκτυλος για εμβολιασμό πολιτών: Κάλεσε τους ανεμβολίαστους να κάνουν τις δόσεις του εμβολίου εντός Σεπτεμβρίου.

Έκκληση στους ανεμβολίαστους πολίτες να κλείσουν το ραντεβού τους και να εμβολιαστούν μέσα στον Σεπτέμβριο απηύθυνε σήμερα (19/8) ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, σημειώνοντας ότι ο εμβολιασμός όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών θα μας βοηθήσει να γλιτώσουμε τα χειρότερα. 

Μιλώντας στον Ant1, ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε ότι στις ηλικίες άνω των 50 ετών ο εμβολιασμός θα πρέπει να φτάσει σε ποσοστό 100%, ενώ εξέφρασε την ανησυχία των υγειονομικών αρχών για την αύξηση των διασωληνωμένων τον τελευταίο μήνα. 

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο ποσοστό εμβολιασμών που απαιτείται για να πετύχουμε το τείχος ανοσίας, σημειώνοντας ότι αυτό το ποσοστό έχει ανέβει αρκετά λόγω της μετάλλαξης Δέλτα. Επιπλέον, είπε ότι από τη στιγμή που δεν μπορούν να εμβολιαστούν τα παιδιά κάτω των 12 ετών, θα πρέπει να το κάνουν όλοι οι ενήλικες.

Τέλος, σχετικά με τους αντιεμβολιαστές, ο κ. Εξαδάκτυλος ανέφερε ότι γίνεται πολιτική εκμετάλλευση και σε ορισμένες περιπτώσεις αισθάνεται ότι έχει καταργηθεί η λογική των πραγμάτων. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο εμβολιασμός σε ορισμένες περιπτώσεις εργαζομένων θα πρέπει να είναι αυτονόητος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.