Ελλαδα

Προκαταρκτική έρευνα για δικηγόρο και «προσευχή να καεί η Εκάλη»

Η ανάρτηση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροσβέστες και εθελοντές μάχονται φωτιά στην Αττική - Στο πειθαρχικό η δικηγόρος που έκανε την ανάρτηση για Εκάλη και Καστρί
Πυροσβέστες και εθελοντές μάχονται φωτιά στην Αττική - Στο πειθαρχικό η δικηγόρος που έκανε την ανάρτηση για Εκάλη και Καστρί © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Προκαταρκτική έρευνα για τη δικηγόρο που έκανε την ανάρτηση για τη φωτιά στην Αττική, όπου «προσευχόταν» να καεί η Εκάλη και το Καστρί.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα για τη δικηγόρο που έκανε ανάρτηση για τη φωτιά στην Αττική. Η συγκεκριμένη δικηγόρος έγραψε μεταξύ άλλων «να καούν και η Εκάλη και το Καστρί γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση».

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, θα διερευνηθεί εάν η εν λόγω δικηγόρος εάν έχει τελέσει ποινικά αδικήματα όπως προτροπή σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος.

Στο πειθαρχικό η δικηγόρος - Η ανάρτηση για τη φωτιά σε Εκάλη και Καστρί

Η δικηγόρος έχει παραπεμφθεί στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) για τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια εκ των αναρτήσεων της, η δικηγόρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ κάνω προσευχή και βουντού να καούν και η Εκάλη και το Καστρί, γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση». 

Η ανάρτηση της δικηγόρου για τη φωτιά στην Αττική
Η ανάρτηση της δικηγόρου για τη φωτιά στην Αττική @Twitter

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.