Ελλαδα

Ο 47χρονος που κατηγορείται για βιασμό γυναικών σε σπα

Οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση 17χρονης και 18χρονης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτός είναι ο 47χρονος ιδιοκτήτης σπα που κατηγορείται ότι βίασε 17χρονη και 18χρονη στο κέντρο - Είχε βάλει αγγελία για αναζήτηση μοντέλων.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 47χρονου ιδιοκτήτη σπα που κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση, μετά τις καταγγελίες μίας 17χρονης και μίας 18χρονης κοπέλας. 

Ο 47χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε τα αδικήματα, εντός καταστήματος κέντρου χαλάρωσης (σπα-μασάζ) στην Αθήνα, σε βάρος δύο γυναικών, στο πλαίσιο συνέντευξης για πρόσληψή τους για εργασία στο κέντρο που διαθέτει. 

Συγκεκριμένα, όπως μετάδωσε η ΕΡΤ, η 17χρονη και η 18χρονη, οι οποίες εργαζόταν στο spa πήγαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν πως ο 47χρονος αναζητούσε μέσω αγγελιών κοπέλες για να ασχοληθούν με το μόντελινγκ. Οι δύο γυναίκες ανέφεραν πως ο 47χρονος τους είπε πως δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις να γίνουν μοντέλα και τους πρότεινε να εργαστούν στην υποδοχή του σπα. Όπως κατήγγειλαν, τις έβαλε σε ένα δωμάτιο, κλείδωσε την πόρτα, τους επιτέθηκε και τις κακοποίησε σεξουαλικά. Μόλις τις άφησε ελεύθερες, τότε εκείνες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων για να καταγγείλουν όσα βίωσαν. 

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη στις 3 Ιουλίου 2021 και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Εξαρχείων.

Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974 στην Αθήνα.

O 47χρονος ιδιοκτήτης σπα που κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση

O 47χρονος ιδιοκτήτης σπα που κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων βιασμού, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-3603322 του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ