Ελλαδα

Τρεμόπουλος: Έμαθα να περπατάω και να καταπίνω ξανά

Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Τρεμόπουλος
Μιχάλης Τρεμόπουλος © EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Μιχάλης Τρεμόπουλος: Η εξομολόγησή του για την περιπέτεια της υγείας του όταν νόσησε από κορωνοϊό και τα πράγματα που χρειάστηκε να μάθει ξανά.

Για την περιπέτεια που βίωσε και εξακολουθεί να βιώνει με τον κορωνοϊό μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία- Αλληλεγγύη, Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος συμπληρώνει σχεδόν τέσσερις μήνες από την ημέρα που νόσησε. Σήμερα βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις τους μετά τις 22 ημέρες διασωλήνωσής τους στις ΜΕΘ. 

«Ο ιός υπάρχει και είναι φονικός. Έχω δει ανθρώπους να μπαίνουν στις ΜΕΘ και να μη βγαίνουν ποτέ. Έναν στους δύο πεθαίνει», δήλωσε στον Αnt1 ο κ. Τρεμόπουλος και σημείωσε ότι πέρασε τρεις πνευμονίες, ενώ δεν είχε τον χρόνο να φοβηθεί, καθώς μόλις εμφάνισε πυρετό και βήχα πήγε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου και διασωληνώθηκε. «Από τη στιγμή που διασωληνώθηκα δεν είχα επαφή. Έμαθα να περπατάω εξ αρχής. Και τώρα ακόμα πηγαίνω με το Πι. Μετά από τόσο καιρό αποδιαρθρώνονται όλες οι λειτουργίες, έμαθα ξανά να καταπίνω». 

Ο κ. Τρεμόπουλος αναφέρθηκε και στο ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, υποστηρίζοντας ότι «δεν είμαι εγώ που θα θεωρήσει ότι ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός. Πολλοί είναι επιφυλακτικοί, αλλά εξακολουθώ θα υποστηρίζω ότι είναι προσωπική επιλογή. Δεν έχει δοθεί το βάρος που θα έπρεπε στο φάρμακο. Αν δεν αντιμετωπιστούν τα αίτια, θα ξαναδούμε αυτό που ζήσαμε».

Ο ίδιος πάντως, ξεκαθάρισε ότι ακολουθούσε όλα τα μέτρα, προκειμένου να μην κολλήσουν τόσο η σύζυγός του, όσο και οι γιου του. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.