- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γλυκά Νερά - Κατερινόπουλος: Ταξίδι στην Κρήτη πριν τη δολοφονία
Νέα δεδομένα από τον Ταξίαρχο εν αποστρατία της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμο πρόεδρο των Αξιωματικών


Κατερινόπουλος: Έγινε ταξίδι στην Κρήτη για ενοικίαση σπιτιού, έναν μήνα πριν τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
Ένα νέο στοιχείο έδωσε στη δημοσιότητα για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, ο Ταξίαρχος εν αποστρατία της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας, Αθανάσιος Κατερινόπουλος.
Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής, ο Μπάμπης ή η Καρολάιν ταξίδεψε στην Κρήτη για να νοικιάσει σπίτι εν μέσω πανδημίας και απαγόρευσης μετάβασης σε άλλη περιφέρεια, ένα μήνα πριν από τη δολοφονία. «Είχε όλο το χρονικό περιθώριο για να καλύψει ό,τι μπορούσε να καλύψει για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας», σημείωσε ο απόστρατος αστυνομικός και επανέλαβε το αίτημά του για «αναπαράσταση στο χώρο του σπιτιού με την παρουσία του», αφού κάτι τέτοιο «θα έδινε πολλές απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που ίσως προέκυπταν και επί τόπου».
Όπως διευκρίνισε, ο ίδιος έγινε δέκτης της πληροφορίας ότι, «κάποιος από το ζευγάρι πήγε μαζί με κάποιον άλλον του άλλου φύλου στην Κρήτη για να νοικιάσει ένα σπίτι». Το εν λόγω ταξίδι έγινε 10 ή 12 Απριλίου, περίοδο που δεν μπορούσε να ταξιδέψει κανείς λόγω καραντίνας.
«Το πρόσωπο που πήγε εκεί ήταν ταραγμένο και τελικά δεν νοικιάστηκε το σπίτι», είπε ο κ. Κατερινόπουλος, επικαλούμενος την περιγραφή του ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος αναγνώρισε τον Μπάμπη ή την Καρολάιν, μετά τη δολοφονία.
«Αυτή η πληροφορία που έφτασε σε μένα, μπορεί να έφτασε και στην ΕΛΑΣ. Εκτιμώ ότι όπως την έδωσε σε μένα, την έδωσε και στις Αρχές», συμπλήρωσε χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιος από τους δύο βρέθηκε στην Κρήτη. «Το πρόσωπο αυτό έχει πρόσωπο, τηλέφωνο,messenger», ανέφερε για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και σχολίασε πως «η ανάκριση είναι μυστική κι αν έχει πάει, καλώς έκανε και δεν ακούστηκε».
«Το να φτάσει κάποιος εκεί και τόσο μακριά, καταδεικνύει το πρόβλημα στη σχέση», εκτίμησε, τονίζοντας πως «θα πρέπει να εξεταστεί το στοιχείο, αφού δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει».
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο
Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία, απάντησε πως «κι ένας πρωτοετής δεν θα δεχτεί ότι έγινε εν βρασμώ. Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει» και διερωτήθηκε «δεν θα πρέπει να ψαχτούν;». «Το κίνητρο που εμφανίζει, εγώ δεν το πιστεύω», ξεκαθάρισε, εξηγώντας πως «η υπόθεση έχει φύγει από την Αστυνομία, είναι πια στην ανάκριση».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκκενώθηκε ο σταθμός
Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist το οποίο θα διεξαχθεί 1-3 Ιουλίου
Έρευνες για αγνοούμενους από το Λιμενικό
Οδηγός αγορών και τα απαραίτητα βήματα για την ασφάλεια των τροφίμων
Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες που έχουν αφαιρεθεί για αντικοινωνική στάθμευση
Τέλος στα γλέντια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες
Ρεκόρ εισπράξεων 171,68 εκατ. ευρώ
Στην Ελλάδα η γιορτή της μητέρας συνδέθηκε με την εορτή της Υπαπαντής
Οι ημερομηνίες που πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς και κηδεμόνες
«Δεν θα λείψει η ανοιξιάτικη αστάθεια», αναφέρει ο μετεωρολόγος
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα, δεξιές λωρίδες κλειστές
Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Τελ Αβίβ με προορισμό τη Ρώμη
Κατασχέθηκαν πάνω από 4.250 κροτίδες
Αποσύρθηκε το βίντεο των μαθητών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.