Ελλαδα

Εξαδάκτυλος: Το 4ο κύμα μπορεί να αποκλειστεί με τον εμβολιασμό

Ο χάρτης ανοίγματος είναι ρεαλιστικός

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Για το άνοιγμα δραστηριοτήτων και την πιθανότητα τέταρτου κύματος μίλησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μίλησε για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων καθώς και για την πιθανότητα ενός 4ου κύματος της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε πως «το 4ο κύμα μπορούμε να το αποκλείσουμε μέσω του εμβολιασμού» ενώ αναφερόμενος στον οδικό χάρτη άρσης του lockdown στη χώρα, επισήμανε πως η κοινωνία «δεν μπορεί να μας ακολουθήσει περαιτέρω και πρέπει να βρούμε μια μέση οδό. Ο χάρτης είναι ρεαλιστικός. Είμαστε εδώ για να το παρακολουθήσουμε».

Αναφορικά με τις εκκλησίες και την Ανάσταση, επεσήμανε πως υπάρχει χρυσή τομή και εκτίμησε πως εάν λαμβανόταν μία πιο αυστηρή απόφαση, δεν θα την τηρούσε κανείς.

Μιλώντας για το εμβόλιο της AstraZeneca και τους ενδοιασμούς που υπάρχουν στη χώρα μας, όσον αφορά στη χρήση του, υπενθύμισε πως οι Βρετανοί με αυτό κέρδισαν την ελευθερία τους.

«Η σπανιότητα μιας επιπλοκής, όταν πρωτοακούγεται, πάντα δημιουργεί μια ασάφεια» σχολίασε σχετικά με τα περιστατικά θρομβώσεων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ