Ελλαδα

Βελτιωμένος καιρός αύριο Παρασκευή- Άνοδος της θερμοκρασίας

Καλός καιρός σε Αττική - Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλιοφάνεια
Ηλιοφάνεια © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Καιρός Παρασκευής: Άνοδος της θερμοκρασίας και βελτίωση σε όλη τη χώρα - Πού θα σημειωθούν νεφώσεις.

Μετά το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε περιοχές της Βόρειας και Δυτικής Ελλάδας, ο καιρός αύριο Παρασκευή (12/3) αναμένεται βελτιωμένος σε ολόκληρη τη χώρα

Σύμφωνα με το Meteo του Αστεροσκοπείου Αθηνών, τοπικές νεφώσεις θα έχουμε κυρίως στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια, ενώ αναμένεται άνοδος των μεγίστων θερμοκρασιών. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί νωρίς το πρωί στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 14, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο από -2 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 2 έως 14 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, εκτός από τα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου όπου θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 7 μποφόρ. 

Στην Αττική αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς. 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερες. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.