Ελλαδα

Γιώργος Κιμούλης: Τι απαντά στην Κατερίνα Γερονικολού

«Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει κακοποίηση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Κιμούλης
Γιώργος Κιμούλης © EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε στην Κατερίνα Γερονικολού για την καταγγελία ότι δέχτηκε εργασιακό εκφοβισμό από τον ίδιο.

Για την Κατερίνα Γερονικολού και τα όσα κατήγγειλε, μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης. Ο ηθοποιός απάντησε στη συνάδελφό του μέσω της εκπομπής «Happy Day».

Η Κατερίνα Γερονικολού, σε ανάρτησή της στο Instagram, υποστήριξε ότι δέχτηκε εργασιακό εκφοβισμό από τον Γιώργο Κιμούλη.

Είχε προηγηθεί η Ζέτα Δούκα, η οποία ανέφερε πως έπεσε θύμα λεκτικής, ψυχολογικής και σωματικής βίας, με θύτη τον Κιμούλη, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων: «Με έβρισε και με κλώτσησε». Δώρα Χρυσικού και Νίκος Ψαρράς επιβεβαιώνουν τη Ζέτα Δούκα, την ώρα που ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε με αγωγή και μήνυση.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Γερονικολού, με ανάρτησή της στο Instagram, κατήγγειλε τον Κιμούλη, επισημαίνοντας: «Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη "συνεργασία" μας».

Κατερίνα Γερονικολού - Η ανάρτησή της στο Instagram για τον Γιώργο Κιμούλη
Κατερίνα Γερονικολού - Η ανάρτησή της στο Instagram για τον Γιώργο Κιμούλη

Το post στα social media συνοδεύεται από την αφίσα της παράστασης «Δον Ζουάν, η επιστροφή», στην οποία συνεργάστηκε με τον Κιμούλη.

Γιώργος Κιμούλης για Κατερίνα Γερονικολού: «Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία»

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην τηλεοπτική εκπομπή ο Γιώργος Κιμούλης τόνισε για την Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν έχω να πω τίποτα για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Ψαρρά. Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία… Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, εντάξει… Τι να κάνουμε τώρα;»

Και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει, αν θέλετε, κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

Αναφορικά με τη Ζέτα Δούκα ο Γιώργος Κιμούλης τόνισε: «Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Έχω κινηθεί ήδη δικαστικά, κάνοντας αγωγή και μήνυση για ακραία συκοφαντική. Αντί να βγω εγώ, να βγει εκείνη; Δεν θυμάμαι αυτήν τη στιγμή, μπορεί να ήταν πράξη του να της δείξω ότι είναι και αυτή πρωταγωνίστρια. Μπορεί, δεν ξέρω. Τι; Να απέφευγα να μιλήσω στον κόσμο; Αν είναι δυνατόν» ανέφερε ο Γιώργος Κιμούλης για τα όσα κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα.

Και πρόσθεσε: «Δεν το έχω κάνει ποτέ. Η κυρία Δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά τα γεγονότα να μην έχει σηκωθεί να έχει φύγει; Ή να μην έχει πάει στον παραγωγό να του πει ότι φεύγω αν ο κύριος τάδε συνεχίσει να μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο».

Γιώργος Κιμούλης: Απαντά για Ζέτα Δούκα και Κατερίνα Γερονικολού

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.