Ελλαδα

Έκτακτη συνεδρίαση λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα των σχολείων

Για το άνοιγμα Δημοτικών, Νηπιαγωγείων και Ειδικών Σχολείων στις «κόκκινες περιοχές»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαθητές που κρατούν μάσκα στο προαύλιο του σχολείου
Μαθητές που κρατούν μάσκα στο προαύλιο του σχολείου © EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σχολεία: Συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιλόγων για ρύθμιση της λειτουργίας Δημοτικών, Νηπιαγωγείων, Ειδικών Σχολείων στις επιδημιολογικά φορτισμένες περιοχές.

Εκτάκτως συνεδριάζει η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων μετά από απόφαση της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Υγείας σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων στις επιδημιολογικά φορτισμένες περιοχές.

Πηγές του υπουργείου Παιδείας, αναφέρουν ότι η συνεδρίαση αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή και αφορά αποκλειστικά τη ρύθμιση του ζητήματος λειτουργίας των δημοτικών, νηπιαγωγείων και ειδικών σχολείων, στις «κόκκινες περιοχές».

Σε αυστηρό lockdown εξακολουθούν να βρίσκονται Ασπρόπυργος και Ελευσίνα στη Δυτική Αττική, οι δήμοι Εορδαίας, Κοζάνης και Βοΐου της ΠΕ Κοζάνης, το Παλαίκαστρο του Δήμου Σητείας της ΠΕ Λασιθίου, η Νέδα, Αγιοχωρίου και Ήπιο του Δήμου Αρριαννών της ΠΕ Ροδόπης, ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων της ΠΕ Βοιωτίας στην Κοινότητα Σπερχειάδας, ο Δήμο Μακρακώμης, της ΠΕ Φθιώτιδας, η Κοινότητα Στροφής του Δήμου Αρριαννών της ΠΕ Ροδόπης , η Κοινότητα Κέλλη του Δήμου Αμύνταιου της ΠΕ Φλώρινας και η Κάλυμνος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.