Ελλαδα

Παγώνη: Ιανουάριος και Φεβρουάριος οι πιο δύσκολοι μήνες

«Αν υπάρξει μεγαλύτερη έξαρση, τα πράματα θα γίνουν ανεξέλεγκτα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός
Κορωνοϊός © EPA/CHRISTIAN BRUNA/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την ανάγκη για αυστηρή τήρηση των μέτρων το επόμενο χρονικό διάστημα, τόνισε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών-Πειραιώς (EINAΠ), Ματίνα Παγώνη.

Εγρήγορση και τήρηση των μέτρων ζήτησε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη. Μάλιστα, υπογράμμισε πως «Ιανουάριος και Φεβρουάριος θα είναι οι πιο δύσκολοι μήνες», επισημαίνοντας πως «αν υπάρξει μεγαλύτερη έξαρση, τα πράματα θα γίνουν ανεξέλεγκτα».

«Από τέλος Δεκεμβρίου έως Φεβρουάριο είναι η περίοδος έξαρσης των ιώσεων. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα μέρα τη μέρα. Αν έχουμε έξαρση της πανδημίας, τα πράγματα θα είναι ανεξέλεγκτα» σχολίασε.

Σύμφωνα με την κα Παγώνη, ο αριθμός των νοσηλευόμενων με κορωνοϊό στη χώρα μας είναι πάνω από 3.000, «οπότε υπάρχει ποσοστό που θα διασωληνωθεί και ποσοστό θανάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης ανέφερε στοιχεία έρευνας η οποία έδειξε πως οι κίνδυνοι από τον κορωνοϊό είναι τριπλάσιοι στους άνδρες. «Περισσότεροι άνδρες πεθαίνουν από κορωνοϊό ή διασωληνώνονται» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.