Lockdown: Τι θα γίνει με τα σχολεία- Οι δηλώσεις Κικίλια-Κεραμέως
Κλειστά Γυμνάσια- Λύκεια, ανοιχτά Δημοτικά;


Σχολεία: Οι δηλώσεις Κικίλια - Κεραμέως για το κλείσιμο των σχολείων ενόψει του νέου lockdown που αναμένεται αύριο να ανακοινωθεί.
Τις επίσημες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού περιμένει και το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να προβεί με σειρά του σε διευκρινίσεις σχετικά με τη λειτουργία ή μη των σχολείων κατά το lockdown που επίκειται, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Ο κ. Κικίλιας, σε συνέντευξή του στον Ant1, αναφέρθηκε στη λειτουργία των σχολείων και τόνισε ότι η εισήγηση της επιτροπής είναι τα Γυμνάσια και τα Λύκεια να κλείσουν κατά τη διάρκεια του lockdown, ενώ τα δημοτικά σχολεία να παραμείνουν σε λειτουργία.

Κεραμέως: «Πρόθεσή μας να μείνουν ανοιχτά τα σχολεία»
Λίγη ώρα πριν τις δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αναφέρθηκε στη λειτουργία των σχολείων και σημείωσε ότι «η πρόθεσή μας είναι τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά, ακούγοντας συστηματικά τις οδηγίες των ειδικών».
Σήμερα, μόλις το 0,6% των σχολείων παρέμεινε κλειστό «χωρίς να υπολογίζω Θεσσαλονίκη και Σέρρες όπου εκεί ισχύουν ειδικά πρωτόκολλα», σημείωσε η υπουργός Παιδείας.
«Αν αποφασισθεί το κλείσιμο σχολείων ευθύς εξ αρχής θα ξεκινήσει η τηλεκπαίδευση», τόνισε η Νίκη Κεραμέως.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι περιοχές που θα εξυπηρετούν
Πώς θα λειτουργήσουν αύριο μετρό, ΗΣΑΠ και λεωφορεία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα αμειφθούν όσοι εργαστούν
Στους -8 βαθμούς σήμερα το Σέλι Ημαθίας
Διότι πήγε να συλλάβει τον σύντροφό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Είχε πραγματοποιήσει 22 διαρρήξεις σε τέσσερις μήνες
Ένας ζωντανός μύθος δημόσιας υγείας και ιστορικής μνήμης. Αυτή είναι η ιστορία του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «Η Σωτηρία»
Ως τότε είχε χρησιμοποιηθεί μόνο σε πολέμους
Το συνθηματικό που τον «πρόδωσε»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.