Ελλαδα

Τραγωδία: Eιδικός φρουρός σκότωσε από λάθος τον αδελφό του

Ο 25χρονος που έχασε τη ζωή του ήταν επίσης αστυνομικός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Περιπολικό © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Οικογενειακή τραγωδία στο Πέραμα: Ειδικός φρουρός πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον αστυνομικό αδελφό του

Τραγωδία σημειώθηκε τη νύχτα του Σαββάτου στο Πέραμα όταν ένας 25χρονος ειδικός φρουρός πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του, επίσης ειδικό φρουρό, στο πατρικό τους σπίτι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Μήνας Καραμήτρου στο cnn.gr, φαίνεται ότι ένας αδελφός πυροβόλησε τον άλλον από λάθος. 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα δύο αδέρφια που υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονταν χθες μετά τις 22:00 το βράδυ στο σπίτι τους μαζί με τον πατέρα τους και ο ένας από τους δύο άρχισε να περιεργάζεται το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο νόμιζε ότι ήταν άδειο.

Ο άτυχος 25χρονος που χτυπήθηκε στο κεφάλι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αττικόν για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 21χρονος αδελφός σε κατάσταση σοκ συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, ενώ έρευνες για το τραγικό περιστατικό διεξάγει η Ασφάλεια Αττικής.
 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.