Ελλαδα

Παγώνη: Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε μείωση των κρουσμάτων

«Στόχος μας είναι η μείωση των κρουσμάτων, εμείς έχουμε μια μικρή σταθερότητα η οποία ανεβοκατεβαίνει»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το γεγονός πως θα έπρεπε να έχουν μειωθεί τα ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού μετά την επιβολή των μέτρων από την κυβέρνηση επισήμανε η Ματίνα Παγώνη.

Για την διατήρηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε αρκετά αυξημένο αριθμό αλλά και τα καθιερωμένα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μίλησε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά Ματίνα Παγώνη.

Συγκεκριμένα η κα Παγώνη τόνισε πως «ξεχάστε ρεβεγιόν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Αλλαγή χρονιάς μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας» και πρόσθεσε:

«Ο αριθμός των κρουσμάτων, των διασωληνωμένων και των νοσηλευομένων είναι οι τρεις δείκτες που μας δείχνουν πώς πάμε. Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, έτσι όπως φαίνεται χωρίς καν να υπολογίζω τα επιδημιολογικά στοιχεία, ενώ στόχος μας είναι η μείωση των κρουσμάτων, εμείς έχουμε μια μικρή σταθερότητα η οποία ανεβοκατεβαίνει».

Στη συνέχεια επισήμανε πως «τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση, κανονικά θα έπρεπε να έχουμε μείωση των κρουσμάτων και όχι την υπάρχουσα αύξηση».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ