Ελλαδα

H κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 14.10

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα θα συναντήσουμε αυτή την ώρα στην κίνηση των οχημάτων και στην άνοδο της Λ. Κηφισού από τα ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και αυξημένη κίνηση στην κάθοδο, και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας κυρίως από Φάρο προς Πανόρμου. 

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Δουκίσσης Πλακεντίας έως τον κόμβο Ηρακλείου και χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Μεταμόρφωσης έως το Δαχτυλίδι.

Αντίστοιχα προβλήματα στην κάθοδο της Μεσογείων από το Νομισματοκοπείο έως την Φειδιππίδου,  στην Εθνικής Αντιστάσεως/Ηλιουπόλεως από το Σταθμό Μετρό Άγιος Δημήτριος έως την Υμηττού,στην Κατεχάκη προς Μεσογείων, στην Παραλιακή προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου έως την Λ.Αμφιθέας και στην 34η Συντάγματος Πεζικού στον Πειραιά.

Ενώ και σήμερα δεν επιτρέπεται η στάση-στάθμευση και σταδιακά, η κυκλοφορία οχημάτων, στις οδούς πέριξ του Εφετείου Αθηνών:

  • Λουκάρεως : στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
  • Δέγλερη : στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ