Ελλαδα

H κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 13.10

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Η κακοκαιρία δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους δρόμους από βροχοπτώσεις, συγκέντρωση υδάτων, πτώση δέντρων και μικροατυχήματα. Αυτή την ώρα παρατηρείται μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι έως τα Διυλιστήρια λόγω ακινητοποιημένων οχημάτων νωρίτερα και στην Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

Επίσης στην άνοδο της Λ.Κηφισού από την Λαχαναγορά του Ρέντη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια , αλλά και σε τμήματα της καθόδου από το ύψος της Αττικής οδού.  Στην άνοδο της Λ. Ηρακλείου από την Ελ Αλαμέϊν έως και το ύψος της Λυκόβρυσης. Στην Λ. Αμαρουσίου στην Πεύκη από Μεταμόρφωση έως το Μαρούσι και στα δύο ρεύματα. Στην Αλέκου Παναγούλη από την Λ. Κύμης έως την Λ. Ηρακλείου. Στην Λ. Κύμης και την Λ. Βεΐκου κατά τμήματα και στα δύο ρεύματα. Στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Ανθούσας έως το Δαχτυλίδι της Λ.Κηφισίας και στην περιφερειακή οδό από το ύψος  της Αγίας Παρασκευής.

Δυσκολίες κατά τμήματα στην Λ. Κηφισίας και στα δύο ρεύματα και στην κάθοδο της Μεσογείων από το Νομισματοκοπείο.

Χαμηλές ταχύτητες στην Εθνικής Αντιστάσεως/Ηλιουπόλεως από το Σταθμό Μετρό Άγιος Δημήτριος έως την Υμηττού, στην 34η Συντάγματος Πεζικού και την Γούναρη στον Πειραιά, καθώς και στην Παραλιακή προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου έως την Λ.Αμφιθέας. 

Τέλος και σήμερα δεν επιτρέπεται η στάση-στάθμευση και σταδιακά, η κυκλοφορία οχημάτων, στις οδούς πέριξ του Εφετείου Αθηνών:

  • Λουκάρεως : στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
  • Δέγλερη : στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ