- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°


Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 35χρονος ψαροντουφεκάς, ο οποίος αγνοείτο από το βράδυ του Σαββάτου στο Πόρτο Ράφτη
Νεκρός ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Ράφτη 35χρονος υποβρύχιος αλιέας, που αγνοείτο από χθες. Για τον εντοπισμό του ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του, από δύο σκάφη του λιμενικού σώματος, δύο ιδιωτικά, ενώ έρευνες διεξάγονταν και από ξηράς από περιπολικό όχημα του λιμενικού και δύο οχήματα της πολιτικής προστασίας του δήμου Μαρκόπουλου.
Ο 35χρονος εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Ράφτη από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών και ιδιώτη δύτη. Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποσύνδεσης από τη μηχανική υποστήριξη
Που έπεσε το μεγαλύτερο ύψος βροχής
Το περιστατικό συνέβη όταν μια 72χρονη υποβάλλονταν σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση
Έκκληση για βοήθεια από την οικογένειά της
Στο «κόκκινο» Κηφισός και Αττική Οδός
Μάχη για τη ζωή του δίνει στο Ρίο το μικρό αγοράκι
Ποιο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Τα ποτήρια είχαν βάρος περίπου 73 κιλά σε συνολικά 9 δίσκους
Η πρόγνωση και οι χάρτες του Meteo
Δείτε τον χάρτη με τα «κόκκινα» σημεία
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.