Ελλαδα

Πάρτι κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη: Κόρη τραγουδίστριας η φοιτήτρια

Μέχρι στιγμής 35 άτομα του περίγυρού της έχουν υποβληθεί σε τεστ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κόρη γνωστής τραγουδίστριας η φοιτήτρια από την Αγγλία που διοργάνωσε πάρτι στη Θεσσαλονίκη, ενώ ήταν θετική στον κορωνοϊό.

Κόρη γνωστής τραγουδίστριας και πασίγνωστου επιχειρηματία στον καλλιτεχνικό χώρο της Θεσσαλονίκης είναι η φοιτήτρια με κορωνοϊό από την Αγγλία που έσπασε την καραντίνα πολλές φορές με την επιστροφή της, με αποκορύφωμα το πάρτι - μπάρμπεκιου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open Beyond, η νεαρή κοπέλα ήταν πλήρως ασυμπτωματική κατά τις πρώτες ημέρες της επιστροφής της, πηγαίνοντας μάλιστα ακόμα κι εκδρομή στη Χαλκιδική. Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες μετά το πάρτι - μπάρμπεκιου στον κήπο του σπιτιού της οικογένειας, όπου κάλεσε περίπου 30 άτομα, εμφάνισε ελαφριά συμπτώματα και έτσι πήγε στο νοσοκομείο όπου έκανε το τεστ, βγαίνοντας θετική. Πλέον, εκείνη έχει ξεπεράσει τη νόσο, την οποία πέρασε με ελαφριά συμπτώματα στο σύνολό της, αλλά οι υγειονομικές αρχές της Θεσσαλονίκης διεξάγουν αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν όσους ήρθαν σε επαφή μαζί της, αλλά και με τους 30 προσκεκλημένους της.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό περί τα 35 άτομα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ