Ελλαδα

Κόρινθος: Συγκλονίζουν μητέρα και πατριός της 23χρονης Αλεξάνδρας

«Το χάσαμε το παιδί. Ήταν διασωληνωμένο και περίμεναν μπας και ζωντανέψει λόγω ηλικίας»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τι λένε η μητέρα και ο πατριός της 23χρονης Αλεξάνδρας που ξεψύχησε μετά από επέμβαση ρουτίνας

Μια 23χρονη κοπέλα από την Κόρινθο που έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή εδώ και 10 ημέρες τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Η περιπέτειά της ξεκίνησε από μια επέμβαση ρουτίνας.

Ο πατριός της 23χρονης Αλεξάνδρας μίλησε στο LIVE NEWS για όσα οδήγησαν στον τόσο άδικο χαμό του παιδιού του.

«Πήγε για μια επέμβαση ρουτίνας. Για έναν καυτηριασμό που κρατάει 10 λεπτά. Ο γιατρός μας καθησύχαζε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκείνη έλεγε ότι πονάει. Το πρωί, όταν είπε να πάμε, το παιδί δεν μπορούσε να κινηθεί, πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματά. Για λίγες ώρες το χάσαμε το παιδί, το ανέκτησαν και μετά μπήκε στην εντατική και η ενημέρωση που μας έκαναν ήταν πολυοργανική ανεπάρκεια.

»Πως έγινε αυτό, ρε παιδιά; Εμείς κρίνουμε αυτό που είδαμε, ένα παιδί υγιέστατο, που το χάσαμε μέσα σε λίγες ώρες. Το χάσαμε, ήταν διασωληνωμένη και περίμεναν μπας και ζωντανέψει λόγω ηλικίας. Οι λόγοι που έφυγε, και ο λόγος που μιλάω αυτή την στιγμή είναι να μη χάσουμε άλλο παιδί σαν το παιδί μας».

 

 

Τι λέει η μητέρα της 23χρονης Αλεξάνδρας

Συντετριμμένη από τον χαμό της 23χρονης κόρης της, μίλησε η μητέρα της άτυχης Αλεξάνδρας με προβληματισμό και μην μπορώντας να πιστέψει πώς μέσα από μία απλή επέμβαση ρουτίνας κατέληξε να χάσει το παιδί της.

«Πήγαμε για μια πολύ μικρή επέμβαση, για έναν γυναικολόγο και στη συνέχεια έμαθα ότι το κορίτσι μου έπαθε σηψαιμικό σοκ. Μόνο σε ένα ιατρικό λάθος! Δηλαδή τι έγινε τις δύο ώρες που ήταν μέσα στην κλινική δεν γνωρίζω. Ήταν ένα φάρμακο; Ήταν τα εργαλεία που δεν ήταν καθαρά και πήγε το κορίτσι από εκεί;».

Όπως είπε η μητέρα της κοπέλας στο MEGA, ο γιατρός την ενημέρωσε ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα με τα νεφρά της.

«Βγαίνει και μου λέει, δε δουλεύουν τα νεφρά της. Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Πρέπει να βρούμε καλό νοσοκομείο». Συνοδεία του γιατρού το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς στην Αθήνα.

Η κηδεία της 23χρονης θα γίνει αύριο, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ