- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η δημοσιογράφος Audrey Gillan από το National Geographic και το περιοδικό Olive ταξίδεψε από το Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη και δοκίμασε το υβρίδιο μπουγάτσας που έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης Κοπαράνης. Το μπουγατσάν, το κρουασάν με τη κρέμα μπουγάτσας, την άχνη ζάχαρη και την κανέλα, έγινε αμέσως γαστο-viral και εξάπτει τη φαντασία και την περιέργεια όσων θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την ελληνική γαστρονομία. Η Βρετανίδα πήγε στο εστιατόριο Estrella και φωτογραφήθηκε με το μπουγατσάν.