- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Τοπαλούδη: Δεν με ικανοποιεί η απόφαση, σε 8 χρόνια θα βγουν
«Θα πολεμήσω γι’ αυτούς τους νόμους, να γίνουν πιο αυστηροί»


Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξεσπά μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου που καταδίκασε σε ισόβια και 15χρόνια κάθειρξη τους δολοφόνους και βιαστές της κόρης της
Την αγανάκτησή της για την ποινή που επιβλήθηκε στους δύο δολοφόνους της κόρης της εξέφρασε η Κυριακή Τοπαλούδη.
Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης, μιλώντας στον Alpha έδωσε όρκο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αλλάξει τον Ποινικό Κώδικα, όσον αφορά στους βιασμούς.
Η ίδια τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, που επέβαλε στους δύο κατηγορούμενους ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της κόρης της και ακόμη 15 έτη φυλάκισης για τον βιασμό της, ενώ δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.
«Όχι, δεν είμαι ικανοποιημένη. Τα 25 χρόνια μπορεί να γίνουν οκτώ. Όλοι μου λένε σε οκτώ χρόνια θα βγουν. Πόση ικανοποίηση να αισθανθώ. Η Ελένη μου έφυγε και δεν θα ξανάρθει. Όταν δεν υπάρχει αυστηρή τιμωρία, μας κοροϊδεύουν αυτοί που νομοθετούν. Να πω κι ευχαριστώ; Όχι, δεν είμαι. Ζητώ αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Φτάνει ο εμπαιγμός, φθάνει η κοροϊδία. Όλο αυτό το σύστημα, ο ΠΚ, ευνοεί δολοφόνους» ανέφερε η ίδια εξοργισμένη.
Η κ. Τοπαλούδη συνέχισε λέγοντας: «Γέμισε η ζωή μας από δολοφόνους και βιαστές. Μου λένε μάνες που έχασαν παιδιά, "ντρεπόμαστε γι’ αυτούς τους νόμους". Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου, κάθε φορά που πάω στον τάφο της και οδύρομαι και ξεμαλλιάζομαι, να πολεμήσω γι’ αυτούς τους νόμους, να γίνουν πιο αυστηροί και να μην θρηνήσουμε καμιά άλλη Ελένη. Να είναι μόνο η Ελένη της Κούλας, που έφυγε τόσο αποτρόπαια, τόσο ντροπιαστικά, σαδιστικά, σατανιστικά. Πολτοποιήσανε το παιδί μου. Το στραγγάλισαν. Του έκοψαν το αριστερό αφτί. Το βιάσανε. Οι βρωμίλοι της Ρόδου. Ούτε ο Χριστός δεν έζησε τέτοια βασανιστήρια. Δεινοπάθησε στα χέρια μισογύνηδων, βαρβάρων, τυράννων», ξέσπασε η μητέρα της Ελένης, ενώ είπε ότι το παιδί της πέθανε στα χέρια «τεράτων».
Η ίδια πρόσθεσε πως: «Δίνουν συγχώρεση στον βιαστή. Να ντρεπόμαστε. Ντρέπομαι που γεννήθηκα Ελληνίδα σε αυτή τη χώρα που με προδίδει. Αν η Ελένη ήταν δικό τους παιδί, απευθύνομαι σε όλο τον πολιτικό κόσμο, τι θα κάνανε; Δεν πήρα απάντηση μέχρι σήμερα. Όλοι τους αγωνίζονται για την καρέκλα τους», τόνισε.
Όσον αφορά στην εισαγγελέα, η οποία συγκλόνισε με την αγόρευσή της, η κ. Τοπαλούδη, υποκλίνεται:
«Η κ. Αριστοτελεία της καρδιάς μας ξεπερνάει τις λέξεις και μας γεμίζει με ελπίδα για μια καλύτερη Ελλάδα. Εκανε χιλιάδες ερωτήσεις. Προσπαθούσε να βγάλει αλήθειες. (…) Εισαγγελέας, με κεφαλαία γράμματα. Υποκλίνομαι σε αυτή τη γυναίκα. Δεν τους άρεσε που ήταν γυναίκα;».
«Η Ελλάδα πάντα προδίδει υψηλά άτομα γιατί δεν μπορεί να τους φθάσει στο ανάστημα γιατί είναι κοντοί στο ανάστημα αυτοί που τους κατηγορούν» είπε στο τέλος.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 3ης Ε.Μ.Α.Κ. και 6 οχήματα
Πώς αντέδρασε στις ερωτήσεις για τη συνέντευξη με τον Νίκο Καρβέλα που έγινε viral
Ο αόρατος συνεργάτης που αλλάζει την καθημερινότητά μας
Με μήκος 260 μέτρα, έχει στη δύναμή του 22 αεροπλάνα Rafale, αναγνωριστικά και διασωστικά σκάφη
Πώς θα λειτουργήσουν τα mall
Η πρόγνωση του Meteo και της ΕΜΥ
Τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη η θερμοκρασία σε κάποιες περιοχές θα αγγίξει τους 26 βαθμούς
«Όλη η δεκαετία του 2000 είναι δεκαετία δική του», επισήμανε
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η ανάρτηση Γεωργιάδη: «Προστατέψτε τα παιδιά σας»
Το σκάφος του Λιμενικού επιχείρησε να σταματήσει για έλεγχο το σκάφος που φέρεται να αποβίβασε νωρίτερα μετανάστες
«Το έκανε ο πατέρας μου σ΄ εμένα, το κάνω εγώ στο παιδί μου»
Μέτρα στα λιμάνια για τη διευκόλυνση των εκδρομέων - Οι συμβουλές της Τροχαίας
Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.