Ελλαδα

Κορωνοϊός: Αιχμές Τσιόδρα για τις «απρόσεκτες συμπεριφορές των λίγων»

Οδηγούν σε «αναζωπυρώσεις» του επικίνδυνου ιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αιχμηρός ο Τσιόδρας για τις «απρόσεκτες συμπεριφορές των λίγων» που οδηγούν σε εξάπλωση του κορωνοϊού
Αιχμηρός ο Τσιόδρας για τις «απρόσεκτες συμπεριφορές των λίγων» που οδηγούν σε εξάπλωση του κορωνοϊού/ © EUROKINISSI

Προειδοποιήσεις Τσιόδρα για τις απρόσεκτες συμπεριφορές των λίγων: «Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα ησυχάσουμε από τον κορωνοϊό».

Για «απρόσεκτες συμπεριφορές των λίγων» που θέτουν σε κίνδυνο αυτούς που προσέχουν για να μην «κολλήσουν» τον κορωνοϊό έκανε λόγο ο Σωτήρης Τσιόδρας, αφήνοντας αιχμές.

Έχοντας ανακοινώσει 55 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα περισσότερα σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, ο κ. Τσιόδρας ανέφερε: «Στεναχωριέμαι να λέω ότι απρόσεκτες συμπεριφορές των λίγων είναι άδικη για αυτούς που προσέχουν και οδηγούν σε αναζωπυρώσεις».

Μιλώντας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης 23 Απριλίου 2020, ο κ. Τσιόδρας ξεκαθάρισε: «Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα ησυχάσουμε. Δεν είναι δυνατόν να χαλαρώνουμε και να χάνουμε την επαγρύπνησή μας». Και υπογράμμισε: «Όλα τα δεδομένα τονίζουν την ανάγκη επαγρύπνησης σε όλους τους τομείς της οικονομίας».

Στους 125 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Τέσσερις θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
Στους 125 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Τέσσερις θάνατοι το τελευταίο 24ωρο/© athensvoice.gr/koronoios

Τέλος, αφού αναφέρθηκε στις υφασμάτινες μάσκες, παρουσιάζοντας την τελική εισήγηση της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, ο κ. Τσιόδρας επανέλαβε τους κινδύνους του εφησυχασμού που κρύβει η χρήση της, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας και υγιεινής.

Σημειώνεται ότι κορωνοϊός εντοπίστηκε και σε ιδιωτική κλινική στη Γλυφάδα, όπου μάλιστα καταγράφηκε και ένας θάνατος ασθενούς με Covid-19.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.