Ελλαδα

Απολύμανση στη γειτονιά & την πολυκατοικία όπου έμενε ο 35χρονος

Στον δήμο Νεάπολης – Συκεών στη Θεσσαλονίκη

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απολύμανση εντός οικοδομής 35χρονου - GRTimes.gr

Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στη Θεσσαλονίκη έκανε απολύμανση στη γειτονιά και την πολυκατοικία όπου έμενε ο 35χρονος που πέθανε από κορωνοϊό.

Επιχείρηση απολύμανσης στη γειτονιά και την πολυκατοικία όπου διέμενε ο άτυχος 35χρονος που έχασε χτες τη ζωή του  από τον κορωνοϊό, στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε ο δήμος Νεάπολης – Συκεών.

Η επιχείρηση απολύμανσης  διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες  και τα συνεργεία του δήμου παρουσία εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, απολύμαναν τόσο τον δρόμο, τους κάδους και τα πεζοδρόμια όσο και τα υπόλοιπα σημεία που έχουν κριθεί απαραίτητα.

«Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε σαν δήμος τη συμπαράστασή μας και στην οικογένεια και στη γειτονιά με απολυμάνσεις στην περιοχή και σε όλη την οικοδομή όπου υπάρχει ανησυχία», τόνισε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Νεάπολης -Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης επισημαίνοντας πως ο δήμος επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ ο οποίος διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη γειτονιά. Επίσης, ο κ. Δανιηλίδης τόνισε πως ο δήμος θα στηρίξει την οικογένεια σε ό,τι χρειαστεί υπογραμμίζοντας ότι η απολύμανση έγινε σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.

neapoli-5.jpg

neapoli-4.jpg

neapoli-3.jpg

neapoli-1.jpg

Επιχείρηση απολύμανσης Θεσσαλονίκη 35χρονος

apolymansi-2-1.jpg

Απολύμανση οικοδομής 35χρονου - GRTimes.gr

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ

Πηγή: grtimes.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.