Ελλαδα

Σωτήρης Τσιόδρας, ο δημοφιλέστερος Έλληνας

Στο 23,3% αυξήθηκε η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsiodras.jpg

Συντριπτικά ποσοστά δημοφιλίας 94,6% για τον Σωτήρη Τσιόδρα, σε δημοσκόπηση της Marc που μεταδόθηκε στις ειδήσεις του Alpha

Δημοφιλέστερος Έλληνας και μάλιστα με συντριπτικά ποσοστά αναδεικνύεται ο Σωτήρης Τσιόδρας, καθώς το 94,6% των πολιτών που απάντησαν στη δημοσκόπηση της Marc, που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, απάντησαν ότι έχουν θετική ή μάλλον θετική άποψη για τον καθηγητή, εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας.

Μάλιστα, την καθημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας, στις 6 το απόγευμα, δήλωσε ότι παρακολουθεί καθημερινά το 66,7% των ερωτηθέντων, σε αντίθεση με το 6,2% που δεν την παρακολουθεί ποτέ.

Υψηλά τα ποσοστά δημοφιλίας και για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, με το 84,3% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση να έχουν θετική άποψη ή μάλλον θετική.

Τα πολιτικά συμπεράσματα

Την ίδια ώρα, το προβάδισμά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει η Νέα Δημοκρατία. Η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα ανεβαίνει στο 23,3%, καθώς το 43,6% (αν είχαμε εκλογές αύριο) θα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, έναντι ενός ποσοστού 20,3% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, το 63,1% των πολιτών θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το 19,1% καταλληλότερο τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ ένα 17,8% δεν θέλησε να απαντήσει.


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.