Ελλαδα

Τα νεότερα με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα: 20 νέα κρούσματα

Στους 79 οι νεκροί - Αναλυτική ενημέρωση από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Αυξάνονται τα συνολικά κρούσματα
Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Αυξάνονται τα συνολικά κρούσματα/© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 20 νέα κρούσματα και 6 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο - Νεότερη ενημέρωση από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα νεότερα για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Ο κορωνοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Ελλάδα, με τα συνολικά κρούσματα και τους νεκρούς να αυξάνονται. Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις ανακοινώσεις που έκανε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού παρουσιάζει σημαντική μείωση, μία ημέρα πριν συμπληρωθούν 15 ημέρες από την επιβολή της καραντίνας.

Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκαν 20 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο. Ο συνολικός αριθμός των φορέων κορωνοϊού ανέβηκε στα 1.755. Το 55% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες. Παράλληλα, ο κ. Τσιόδρας γνωστοποίησε ότι 90 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στην Εντατική, εκ των οποίων οι 19 είναι γυναίκες. Το 71% των διασωληνωμένων έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι άνω των 70 ετών. Επίσης, 9 ασθενείς με κορωνοϊό έχουν βγει από την Εντατική.

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Στα 1.755 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα
Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Στα 1.755 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα/© athensvoice.gr/koronoios

Έξι θάνατοι ασθενών με κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο

Δυστυχώς, ανακοινώθηκαν και 6 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων από Covid-19 στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον σε 79.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.