- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Άλλα 56 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκαν - Στους 43 οι νεκροί - Το σχόλιο Τσιόδρα για τον εμβολιασμό των παιδιών.
Νέα στοιχεία για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα και τους νεκρούς από Covid-19 παρουσιάστηκαν στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας. Ο κ. Τσιόδρας μίλησε για όλα τα νεότερα σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 30 Μαρτίου 2020 ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε:
- 56 νέα κρούσματα κορωνοϊού
- 72 ασθενείς με Covid-19 είναι διασωληνωμένοι στην Εντατική. Οι 14 είναι γυναίκες.
- Μέση ηλικία των διασωληνωμένων τα 65 έτη. Πάνω από το 50% έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.
- 5 διασωληνωμένοι βγήκαν από τη ΜΕΘ.
-
Μέχρι στιγμής έχουν πραγματαποιηθεί 15.961 εργαστηριακά τεστ.
Αυξήθηκαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Έφθασαν τους 43
Δυστυχώς, ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα αυξήθηκε. Όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα έχουν φθάσει τους 43.
Οι 32 είναι άνδρες και οι 11 γυναίκες. Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων είναι τα 70 έτη και οι περισσότεροι είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Τσιόδρας για εμβολιασμό παιδιών εν μέσω κορωνοϊού - Πρέπει να συνεχιστεί
Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό των παιδιών, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρέπει να διακοπεί λόγω της επιδημίας κορωνοϊού.
Όπως είπε, συστήνεται ο έγκυρος εμβολιασμός των παιδιών μέχρι την ηλικία των 2 ετών, ιδιαιτέρως για τις ασθένειες που θεωρούνται πρώτης προτεραιότητας. Για τα παιδιά άνω των 2 ετών συστήνεται ο προγραμματισμός των επαναληπτικών δόσεων, αφού περάσει η επιδημία του κορωνοϊού.
Ο εμβολιασμός, σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, πρέπει να γίνεται σε καθορισμένη ημέρα και ώρα στο ιατρείο, ώστε να περιορίζεται στο ελάχιστο δυνατό η ανθρώπινη επαφή στην αίθουσα αναμονής.