Ελλαδα

Γεωργιάδης για κορωνοϊό: Αν είμαστε τυχεροί θα λήξει αρχές Μαΐου

Όπως δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεωργιάδης
Ως τις αρχές Μαΐου θα κρατήσει η κρίση του κορωνοϊού σύμφωνα με τον Γεωργιάδη © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Την εκτίμησή του πως η κρίση του κορωνοϊού θα έχει τελειώσει μέχρι τις αρχές του Μαΐου αν όλα πάνε καλά, εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μέχρι τις αρχές Μαΐου θα κρατήσει η κρίση του κορωνοϊού στη χώρα μας όπως εκτίμησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός ερωτηθείς για το ζήτημα που απασχολεί άπαντες στην Ελλάδα μετά και την απαγόρευση της κυκλοφορίας που τέθηκε σε ισχύ από σήμερα το πρωί, ξεκαθάρισε πως «δεν έχει τα χαρακτηριστικά αγώνα δρόμου 100 μέτρων, αλλά τα χαρακτηριστικά Μαραθωνίου» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Αυτή η κρίση δεν θα τελειώσει σε μια εβδομάδα. Αν είμαστε τυχεροί θα τελειώσει αρχές Μαΐου. Άρα δεν μπορούμε να ξοδέψουμε τα αποθέματα του κράτους αμέσως γιατί στο τέλος δεν θα έχουμε δυνάμεις.

» Όλοι πρέπει να προσευχηθούμε να μην φθάσουμε στο σημείο που έφθασε η Ιταλία ή και η Ισπανία. Αυτή είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί. Εάν 10.000.000 Έλληνες πειθαρχήσουν και 10 δεν πειθαρχήσουν, θα κολλήσουν και τους άλλους».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.