Ελλαδα

Η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση αναβάλλει τις εκδηλώσεις της λόγω κορωνοϊού

Τι ισχύει για τις εξετάσεις και τις εκθέσεις στην γκαλερί

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ελληνοαμερικάνικη Ένωση: Αναστέλλει εκδηλώσεις και εξετάσεις λόγω κορωνοϊού - Συνεχίζονται με τροποποιημένο ωράριο οι εκθέσεις στις γκαλερί

Η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, σε συμμόρφωση με την οδηγία των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας σχετικά με τον κορωνοϊό, ανακόινωσε πως αναβάλλει τις εκδηλώσεις «Με τα λόγια γίνεται: Αφιέρωμα στον Αμερικανό ποιητή Bill Knott» που ήταν προγραμματισμένη για τις 16 Μαρτίου 2020, καθώς και το φεστιβάλ comics «Comicdom Con Athens 2020» που θα πραγματοποιούταν 10-12 Απριλίου 2020. Οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν σε νέες ημερομηνίες. 

Οι τρέχουσες εκθέσεις στις γκαλερί της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης, «Αριστοτέλης Τζάκος: Ζωγραφική - 2020» και «Χρυσόστομος Μουσμουλίδης: Νάρκης τοῦ ἄλγους δοκιμές», θα είναι επισκέψιμες Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.

Επίσης, ακολουθώντας την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης θα παραμείνει κλειστό ως τις 25 Μαρτίου.

Αναβολή εξετάσεων 11-29 Μαρτίου 2020
Σε συμμόρφωση με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοινώνει ότι, μέχρι νεωτέρας, αναβάλει τη διεξαγωγή όλων των εξετάσεων που θα διεξάγονταν από Τετάρτη 11 Μαρτίου έως και Κυριακή 29 Μαρτίου 2020. Οι εγγεγραμμένοι υποψήφιοι στις ανωτέρω εξετάσεις θα ενημερωθούν σύντομα. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με 2103680000.