Ελλαδα

Στη «Διαύγεια» η ΚΥΑ για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται σε 12 μήνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παραλία
Παραλία ©EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στη Διαύγεια αναρτήθηκε η απόφαση για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού.

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η κοινή υπουργική απόφαση σχετικά με το πρόγραμμα επιδότησης διακοπών εργαζομένων, ανέργων και των οικογενειών τους, περιόδου 2020-2021, με επιταγή κοινωνικού τουρισμού. Την απόφαση υπογράφουν ο υπουργός Εργασίας Γιάννη Βρούτση καιο υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Σκοπός του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού είναι η πνευματική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και των οικογενειών, με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Αντικείμενο του προγράμματος είναι η επιδότηση των δικαιούχων-ωφελουμένων για την πραγματοποίηση διακοπών με τη χορήγηση επιταγής κοινωνικού τουρισμού.

Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται σε 12 μήνες. Οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης του προγράμματος ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση. Η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων-ωφελουμένων ορίζεται από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις, εντός του χρονικού διαστήματος που προαναφέρθηκε, ενώ προσαυξάνεται κατά πέντε επιπλέον διανυκτερεύσεις για τους δικαιούχους-ωφελούμενους που επιλέγουν τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω, όπως ορίσει η Δημόσια Πρόσκληση, με βάση τις κατηγορίες των καταλυμάτων και τη χρονική περίοδο υλοποίησης της σύμβασης της παρ. 2 του άρθρου 11 της παρούσας απόφασης. Επίσης, ο αριθμός των δικαιούχων-ωφελουμένων του προγράμματος του Κοινωνικού Τουρισμού καθορίζεται στη Δημόσια Πρόσκληση.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την απόφαση για τον Κοινωνικό Τουρισμό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.