- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η Περιφέρεια ψάχνει λύσεις για το «πολύπαθο» Πεδίο του Άρεως
Μια διευρυμένη συνάντηση για προβλήματα όπως ο φωτισμός, η φύλαξη και η καθαριότητα του πάρκου
Τα προβλήματα του Πεδίου του Άρεως στο επίκεντρο διευρυμένης συνάντησης στην Περιφέρεια Αττικής.
Ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Πάρκου στο Πεδίο του Άρεως, όπως η φύλαξη, η καθαριότητα και ο φωτισμός του χώρου, βρέθηκαν στο επίκεντρο διευρυμένης συνάντησης στην Περιφέρεια Αττικής.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του περιφερειάρχη, Γ. Πατούλη, του αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Γ. Δημόπουλου, του αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος, Β. Κόκκαλη και εκπροσώπων της ομάδας κατοίκων «Επιμένουμε Πεδίο Άρεως».
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, επίσης, στο ωράριο λειτουργίας του Πάρκου, στην αναγκαιότητα εξάλειψης παραβατικών συμπεριφορών, ενώ διατυπώθηκαν παράπονα που σχετίζονται με ζητήματα συγκεκριμένης επιχειρηματικής δραστηριότητας, η οποία -μεταξύ άλλων- προκαλεί όχληση και έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή.
Ο περιφερειάρχης, αφού άκουσε τις επισημάνσεις των κατοίκων, υπογράμμισε ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υποδειγματική λειτουργία του Πάρκου στο Πεδίον του Άρεως, το οποίο, με συγκεκριμένες δράσεις και έργα, θα μετατραπεί σε πάρκο πολιτισμού για όλη τη μητροπολιτική Αθήνα.
Ο κ. Πατούλης ζήτησε από τους δύο συναρμόδιους αντιπεριφερειάρχες να προβούν άμεσα σε όλες εκείνες τις αναγκαίες ενέργειες που θα συμβάλλουν στην επίλυση των ζητημάτων που υπάρχουν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκπαιδευτικές δράσεις για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στις 24 Δεκεμβρίου
Τι δείχνουν οι τάσεις για τον καιρό των γιορτών
Με κάρτες Mastercard, κινητό τηλέφωνο ή φορητή συσκευή
Αφορά τη μη προσκόμιση του βίντεο από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης
Απομακρύνονται τα ...«Πασχούγεννα»
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ παρακολούθησε το παιχνίδι με τη Χάποελ από τις θέσεις δίπλα στο παρκέ
Ο καθηγητής Γλωσσολογίας θέτει το ερώτημα: «Μπορούμε να βλέπουμε μέσα από τις λέξεις;»
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και που θα μεταφερθούν
«Η διαγραφή μου από το ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο θετικό που προέκυψε από αυτό το ζήτημα»
«Ακόμα νιώθω ότι είμαστε μαζί - Είναι γύρω μου και μου λέει τα δικά του»
Η ΕΥΔΑΠ εισηγείται από το 2026 διπλασιασμό παγίων
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.