Ελλαδα

Άνοιγαν αυτοκίνητα στο εμπορικό πάρκο Αεροδρομίου

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δύο δράστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»/ © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Τέλος στη δράση δύο κακοποιών που άνοιγαν αυτοκίνητα στο εμπορικό πάρκο Αεροδρομίου, έβαλαν αστυνομικοί.

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών κακοποιών, ηλικίας 45 και 38 ετών, που είχαν «ρημάξει» αυτοκίνητα στο εμπορικό πάρκο Αεροδρομίου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών. Οι συλλήψεις έγιναν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και το τελευταίο 24ωρο δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.
 
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι, περιμένοντας το νέο «χτύπημα» των κακοποιών. Ο 38χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την ώρα που προσπαθούσε με τον συνεργό του να ανοίξει αυτοκίνητο. Ο 45χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στα Πατήσια, όπου και συνελήφθη.

Πώς δρούσαν

Και οι δύο συλληφθέντες πήγαιναν στο εμπορικό πάρκο με νοικιασμένο αυτοκίνητο. Αφού παραβίαζαν αυτοκίνητα, αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους βαλίτσες αλλά και ηλεκτρονικά είδη. Ήδη, έχουν εξιχνιαστεί δύο περιπτώσεις και η έρευνα συνεχίζεται.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.