Ελλαδα

Μητέρα μαχαίρωσε την κόρη της στην Κόρινθο

Προηγήθηκε άγριος καβγάς - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Περιπολικό/ © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κόρινθος: Μητέρα τραυμάτισε με μαχαίρι την κόρη της - Συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Την 17χρονη κόρη της στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι που της προκάλεσε η ίδια, έστειλε μια μητέρα στην Κόρινθο. Είχε προηγηθεί άγριος καβγάς μεταξύ των δύο συγγενών. Η μητέρα ήταν αυτή που μετέφερε το τραυματισμένο παιδί της στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο korinthiannews.gr, η κόρη έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η 42χρονη συνελήφθη. Το όπλο της επίθεσης βρέθηκε και κατασχέθηκε. Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, 42χρονη , για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 17χρονης.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο , η 42χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 17χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, έπληξε την 17χρονη με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα. Η 17χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ το προαναφερόμενο μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 ναρκωτικά δισκία. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.