- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Στη σύλληψη μιας 23χρονης για την εισβολή στις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η Αστυνομία.
Χειροπέδες σε νεαρή γυναίκα για την εισβολή στις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου της ΕΡΤ3 πέρασαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Η εισβολή έγινε την Παρασκευή στο κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Αγγελάκη. Πρόκειται για μια 23χρονη. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα. Για το ίδιο περιστατικό η Αστυνομία προέβη σε άλλες τέσσερις προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι όμως αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι μεμπτό εναντίον τους.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ομάδα ατόμων έγραψε με σπρέι και πέταξε φειγ-βολάν με συνθήματα που απηχούν τις απόψεις του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου. Παράλληλα, μπήκαν στα studio του ραδιοφώνου, διακόπτοντας τη ροή του προγράμματος, και διάβασαν κείμενο.